b
i
l
l
e
t
t
e
r
Ocktoberfest

Kom med til Danmarks største Oktoberfest

Om Oktoberfesten

Oktoberfest er en gammel tradition, der startede i Muenchen for 200 år siden. Det hele startede med et kongeligt bryllup 1810. Når du kommer til teltet, vil du have fornemmelsen af, at være i Muenchen. Blå og hvide farver præger teltet og vores betjeninger bærer Dirndl og Lederhosen.

Teltet er fyldt med langborde, vi serverer dejlige 1 liters tysk øl, der ekstra er brygget til Københavns Oktoberfest, og det er sikkert du ikke sidder længe, inden du har lyst til at synge med og måske stå på bænkene, det er ægte Oktoberfest – syng med og bare hyg dig – et motto der garanterer en herlig aften. Vores øl er brygget efter det tyske Reinheitsgebot og har 5.0% vol. – Oktoberfest øl du vil elske.

Entréen er bare kr. 50, men hvis du vil sidde foran eller sammen med dine venner er det en god idé, at reservere plads gennem vores øl og madtilbud. Oktoberfest billetten til kr. 475 indeholder: snacks, pladsreservering, 2 liter øl eller 1 flaske rød/hvidvin, Tysk Bratwurst og dessert overraskelse (tilpasset ølfesten) maden henter du selv når du har lyst til at spise. Vil du måske hellere VIP pakken til kr. 650 er der servering på.

2009 åbnede den første Oktoberfest i København og vi er nu blevet Danmarks største og sjoveste Oktoberfest. Der er rigtigt mange som kommer i tyroler tøj, så det giver ekstra stemning. Vi har i år åbnet en lille webshop og der kommer en shop i teltet med tøj til rimelige priser, så har lysten også ramt dig kig forbi på linket øverst i toppen af siden.

Derudover tilbyder vi muligheden, for at leje tøjet for en aften direkte i teltet (både Lederhosen og Dirndl), det koster kun kr. 300 for en aften, derudover betaler du kr. 300 (Dirndl kr. 100) i depositum, du får selvfølgelig depositummet igen når du afleverer tøjet. Skulle du ønske at beholde det er det også fint og det går lige op. Tøjet lejes i vores shop og dine klæder kan du deponere gratis i vores garderobe.

Dirndl størrelser: 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 54, 56 og 58

Lederhosen størrelser: 44, 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62, 64, 66, 68, 70 og 72

Vi gør opmærksom på

Københavns Oktoberfest tager forbehold for fejl og mangler i priser og beskrivelser. Ret til ændringer forbeholdes.

 

Royal CBD

Royal CBD

Royal CBD

Royal CBD

Royal CBD

Royal CBD