b
i
l
l
e
t
t
e
r
Ocktoberfest

Kom med til Danmarks største Oktoberfest

Praktisk Info

Oktoberfesten i København bliver holdt på Femøren, Amager Strand i et 2650 m2 stort telt. Entré kun 50 kr. Mad og drikke kan købes og du må ikke medbringe noget selv. Vi anbefaler du kommer med metroen, for efter en dejlig kold 1 liters øl kan bilen ikke bruges længere.

Til firmaer:

Hold jeres sommerfest eller firmafest hos os, det bliver en uforglemmelig fest og helt sikkert er alle kollegaerne oppe på bænkene – det er bare sjovt!
Firma tilbud

Pladserne:

Bookede pladser har i hele dagen/aftenen. Sektion A og B her er pladserne torsdag og fredag reserveret max. 1,5 time efter åbning (bare 1 fra gruppe skulle gerne være der inden), sektion C holdes 4 timer og for VIP pladser kan fremmøde finde sted helt op til 2 1/2 timer efter åbningen. Lørdag er det frem til kl. 17 og kl. 18 for VIP. Når I kommer til teltet får I udleveret øl- og madbilletter til forbrug.

Garderobe:

Koster kun kr. 20 så det er virkeligt til at anbefale, men tag generelt ikke værdigenstande med i teltet, da vi ikke kan garantere noget ved så mange mennesker. Garderoben er på eget ansvar og skal afhentes ved lukning af festen. Vi hæfter ikke for tab eller glemte sager efter lukningen.

Kort:

I teltet accepterer vi alle betalingskort (undtage AMEX)

Udlejning af Lederhosen og Dirndl:

Vil du være ægte bayer for en aften har vi original Dirndl eller Lederhosen til leje for kun kr. 300,00. Det er en oplevelse du aldrig vil glemme – ægte tøj fra München. Vi har størrelserne 34,36,38,40,42,44, 46, 48, 50, 52, 54, 56 og 58 i Dirndl og 44,46,48,50,52,54,56,58,60, 62, 64, 66, 68, 70 og 72 i Lederhosen (her skal du bruge et nr. mindre end i normale bukser). Tøjet lejes i Souveniershoppen og afleveres når du går (lad dit tøj ligger gratis i garderoben så længe). Der betales et depositum på kr. 300 (Dirndl kr. 100), som du selvfølgeligt får igen når du afleverer tøjet tilbage – et alternativ bare behold tøjet.

Køb tøjet:

Se vores Oktoberfestshop, tryk på linket www.lederhosen-shop.net

Mad:

Vi har et food corner, hvor du henter Bratwurst. Ellers er der servering.

Vegetarisk ret:

Vi har en lækker ret på menuen. Du kan bytte din madbillet hertil, bare giv din tjener besked.

Se vores Terms and conditions:

Billetter kan købes på vores side eller hos vores legitime partnere. Efter køb udsendes billetbekræftelse. Bekræftelse skal medbringes til arrangementet for at få billetter og ombyttes til mad- og drikkevarekuponer (print/telefon).
Når de er købt, kan billetter til arrangementet ikke ombyttes, refunderes eller returneres, medmindre arrangementet aflyses. Tjek venligst billetter ved modtagelsen, da fejl ikke altid kan rettes.
I tilfælde af ændring af spillested er der ikke mulighed for krav om tilbagebetaling.
Hvis der opstår ekstremt vejr eller terrortrusler, vil der ikke blive refunderet
Billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning af arrangementet, med forbehold for force majeure som inkluderer terror.
I tilfælde af aflysning af arrangementet refunderer vi kun billettens pålydende værdi. Vi vil gøre vores bedste for at kontakte købere enten via telefon eller e-mail (ved hjælp af de oplysninger, der blev angivet på bestillingstidspunktet) og informere dem om annulleringen. Bemærk dog, at det er kundens ansvar at kontrollere, om arrangementet afvikles på den planlagte dato, tid og sted.
Moms på 20% er inkluderet i priserne på billetterne samt af de mad- og drikkevarer, der serveres ved arrangementet.
Kortbetaling er tilgængelig ved arrangementet. Vi accepterer alle større kort, undtagen AMEX.
Betaling med kredit- eller betalingskort, der kræver et eksternt gebyr, er ikke vores ansvar.
Vi kan ikke holdes ansvarlige for billetter, der er mistet eller stjålet.
Vi forbeholder os retten til at annullere billetreservationer, som den med rimelighed har mistanke om er foretaget svigagtigt.
Alle pengerelaterede anmodninger eller refusioner skal indsendes inden for 1 måned efter begivenhedens deltagelsesdato.
Billetter sælges med forbehold for vores ret til at ændre eller variere begivenheden på grund af omstændigheder uden for vores kontrol uden at være forpligtet til at refundere penge eller bytte billetter.
Vi forbeholder os retten til at nægte enhver billetindehaver adgang, hvis billetindehaverens optagelse efter vores rimelige mening kan udgøre en risiko for sikkerheden for arrangementets kunder og personale og/eller påvirke glæden for kunderne og/eller eller udførelsen af arrangementet i form af at være til gene, irritation eller andet. Alle med alkoholholdige drikkevarer i hænderne vil også blive nægtet adgang, når han/hun ankommer til stedet. I disse tilfælde gives der ingen refusion.
Ingen personer under 18 år har adgang til at drikke alkohol ved arrangementet. Vi forbeholder os retten til at verificere kundens alder ved at bede om passende identifikation, såsom kørekort, pas eller aldersbevis, der bærer PASS-logoet.
Dyr er ikke tilladt inde i teltet.
Der er begrænset kapacitet i teltet. Når de når deres maksimale kapacitet, vil der ikke være flere optagelser. Kunder rådes derfor til at bestille billetter for at sikre entré.
Vi fremmer fornuftigt og ansvarligt drikkeri, og det er arrangementets deltageres ansvar at tage ansvar for deres egne handlinger.
Der serveres ikke alkohol til personer under 18 år, og der kan anmodes om bevis for alder.
Vi har ret til at begrænse eller standse mængden af alkohol, der indtages af enkeltpersoner af hensyn til enkeltpersoners og andre kunders sikkerhed.
Deltagerne i arrangementet skal overholde alle relevante vedtægter, sikkerhedsmeddelelser og regler, mens de deltager i arrangementet. Brud på nogen af disse vil gøre det muligt for os at udelukke begivenhedens deltagere fra begivenhedsstedet.
Vores sikkerhedspersonale har ansvaret for at opretholde orden ved arrangementet; de forbeholder sig således rettighederne til at udelukke eventuel deltagere fra siden, hvis deltagerne er begrundet i at være til gene, irritation og en risiko for andre kunders og personales sikkerhed og/eller påvirker nydelsen og/eller udførelsen af begivenhed.
Drikkevarer og mad vil være til salg ved arrangementet, så arrangementets deltagere må ikke selv medbringe mad og drikkevarer. Postevand er tilgængeligt på anmodning.
Rygning eller indtagelse af stoffer (lovligt eller ikke-lovligt) er ikke tilladt på arrangementsstedet. Rygning er kun tilladt i specificeret rygeområde.
Pladserne skal tages inden for den første halvanden (1,5) time (normale pladser) og to en halv (2,5) time (VIP-pladser) efter åbningstiden. Når denne tid er gået, kan vi ikke garantere adgangen til begivenheden eller det reserverede område på grund af omstændigheder som høj efterspørgsel.
Langvarig udsættelse for høj musik kan forårsage høreskader.
Ingen glas (bortset fra souvenirglas) må medbringes på dansegulvet, toiletterne eller uden for teltet. Souvenirglas kan købes i vores gavebutik.
Eventuelle tokens eller kuponer betalt af kunderne kan ikke refunderes, medmindre det er specifikt angivet.
Det er tilladt at danse eller stå på bænken, men det er på kundens eget ansvar. Det er forbudt at stå eller gå eller danse på bordet.
Vi forbeholder os retten til at nægte adgang til stedet, hvis kundens påklædning ses som uegnet eller kan forårsage stød for andre, der deltager i arrangementet.
Vi forbeholder os retten til at tjekke alle kunders tasker af sikkerhedsmæssige årsager. 

 

Royal CBD

Royal CBD

Royal CBD

Royal CBD

Royal CBD

Royal CBD