b
i
l
l
e
t
t
e
r
Ocktoberfest

Kom med til Danmarks største Oktoberfest

Praktisk Info

Oktoberfesten i København bliver holdt på Femøren, Amager Strand i et 2650 m2 stort telt. Entré kun 50 kr. Mad og drikke kan købes og du må ikke medbringe noget selv. Vi anbefaler du kommer med metroen, for efter en dejlig kold 1 liters øl kan bilen ikke bruges længere.

Til firmaer:

Hold jeres sommerfest eller firmafest hos os, det bliver en uforglemmelig fest og helt sikkert er alle kollegaerne oppe på bænkene – det er bare sjovt!
Firma tilbud

Pladserne:

Bookede pladser har i hele dagen/aftenen. Sektion A og B her er pladserne reserveret max. 1,5 time efter åbning (bare 1 fra gruppe skulle gerne være der inden), sektion C holdes 4 timer og for VIP pladser kan fremmøde finde sted helt op til 2 1/2 timer efter åbningen. Når I kommer til teltet får I udleveret øl- og madbilletter til forbrug.

Garderobe:

Koster kun kr. 20 så det er virkeligt til at anbefale, men tag generelt ikke værdigenstande med i teltet, da vi ikke kan garantere noget ved så mange mennesker. Garderoben er på eget ansvar og skal afhentes ved lukning af festen. Vi hæfter ikke for tab eller glemte sager efter lukningen.

Kort:

I teltet accepterer vi alle betalingskort (undtage AMEX)

Udlejning af Lederhosen og Dirndl:

Vil du være ægte bayer for en aften har vi original Dirndl eller Lederhosen til leje for kun kr. 300,00. Det er en oplevelse du aldrig vil glemme – ægte tøj fra München. Vi har størrelserne 34,36,38,40,42,44, 46, 48, 50, 52, 54, 56 og 58 i Dirndl og 44,46,48,50,52,54,56,58,60, 62, 64, 66, 68, 70 og 72 i Lederhosen (her skal du bruge et nr. mindre end i normale bukser). Tøjet lejes i garderoben og afleveres når du går (lad dit tøj ligger gratis i garderoben så længe). Der betales et depositum på kr. 300 (Dirndl kr. 100), som du selvfølgelig får igen når du afleverer tøjet tilbage alternativt bare behold det.

Køb tøjet:

Se vores Oktoberfestshop, tryk på linket www.lederhosen-shop.net

Mad:

Vi har et food corner, hvor du henter og bestiller mad. VIP har servering.

Vegetarisk ret:

Vi har en lækker ret på menuen. Du kan bytte din madbillet hertil, bare giv din tjener besked.

 

Royal CBD

Royal CBD

Royal CBD

Royal CBD

Royal CBD

Royal CBD