b
i
l
l
e
t
t
e
r
Ocktoberfest

Kom med til Danmarks største Oktoberfest

Praktisk Info

Oktoberfesten i København bliver holdt på Femøren, Amager Strand i et 2650 m2 stort telt. Der er fri entré. Mad og drikke kan købes, så du må ikke medbringe noget selv. Er I en gruppe og vil reservere plads, så send os en mail, så er I sikker på at sidde sammen. Vi anbefaler du kommer med metroen, for efter en dejlig kold 1 liters øl kan bilen ikke bruges længere.

 

Til firmaer:

Hold jeres sommerfest eller firmafest hos os, det bliver en uforglemmelig fest og helt sikkert er alle kollegaerne oppe på bænkene – det er bare sjovt!
Firma tilbud

 

Pladserne:

Bookede pladser har i hele dagen/aftenen. Sektion A og B her holdes pladserne 1,5 time efter åbning (bare 1 fra gruppe skulle gerne være der), sektion C holdes hele aftenen og VIP pladser kan fremmøde finde sted helt op til 4 timer efter åbningen. Når I kommer til teltet får I udleveret øl- og madbilletter til forbrug.

 

Garderobe:

Koster kun kr. 20 så det er virkeligt til at anbefale, men tag generelt ikke værdigenstande med i teltet, da vi ikke kan garantere noget ved så mange mennesker.

 

Kort:

I teltet accepterer vi alle betalingskort.

 

Udlejning af Lederhosen og Dirndl:

Vil du være ægte bayer for en aften har vi original Dirndl eller Lederhosen til leje for kun kr. 275,00. Det er en oplevelse du aldrig vil glemme – ægte tøj fra München. Vi har størrelserne 34,36,38,40,42,44, 46, 48, 50 og 52 i Dirndl og 44,46,48,50,52,54,56,58,60, 62, 64, 66, 68, 70 og 72 i Lederhosen (her skal du bruge et nr. mindre end i normale bukser). Tøjet lejes i garderoben og afleveres når du går (lad dit tøj ligger gratis i garderoben så længe). Der betales et depositum på kr. 225 eller aflever et ID-kort, som du selvfølgelig får igen når du afleverer tøjet tilbage.

 

Køb tøjet:

Se vores Oktoberfestshop, tryk på linket www.lederhosen-shop.net

 

Vegetarisk ret:

Vi har en lækker ret på menuen med Soya schnitzel, grønsager og kartofler. Du kan bytte din madbillet hertil, bare giv din tjener besked.